Kameron Dijaz

Dugo je nije bilo, jer se povukla iz sveta glume 2014. godine, u trenutku kada je postala najplaćenija glumica iznad 40 godina, okrenula se životu na farmi sa ćerkom i suprugom. Kameron Dijaz ove godine napunila je 50 godina i posle osam godina vratila se glumi.
Nije to prvi put da se odlučila za radikalni zaokret u svom životu. Roditelji su je opisali kao „avanturističko, nezavisno i čvrsto dete“, naime Kameron je napustla dom sa 16 godina bez mnogo para i narednih 5 godina živela u raznim mestima kao što su Japan, Australija, Meksiko, Maroko i Pariz. Vrativši se u Kaliforniju sa 21 godinom, radila je kao model kada je bila na audiciji za veliku ulogu u filmu “Maska”(1994) koju je uspela da dobije. Bilo je to čudo, da neko bez iskustva dobije tako značajnu ulogu. Kuriozitet predstavlja da skoro u svim filmovima pleše.
Izjavila je da njena uloga u filmu „Bande Njujorka“ ujedno i vrhunac njene karijere. Iako su za njenu karijeru značajne uloge i u “Paranoja u Las Vegasu”, „Svaka božija nedelja“ „Biti Džnon Malkovič“ (koja se smatra njenom najboljom ulogom) i „Vanilla Sky“.

Od zabavnih filmova izdvajaju se- “Venčanje najboljeg druga”, „Ima nešto u vezi Meri“, „Ljubav i praznici (Holiday), a poznat je i njen glas princeze Fione u “Šreku”.

Videćemo da li je spremna da se ozbiljno vraća glumi ili će ipak nastaviti da uživa na farmi.

Preuzeto: Radioaktivni Komarac/FB

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
moedas que serão listadas na binance

Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I'll keep an eye out for your answers.

binance
8 months ago

I don't think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article. https://accounts.binance.com/ru-UA/register?ref=FIHEGIZ8