Evo šta znači ako ste sanjali da vas je ujeo pas

Da li ste ikad sanjali da vas je napao pas? Takvo nešto je sigurno bilo daleko od prijatnog iskustva i bez sumnje vas je ostavilo sa pitanjem u glavi “šta takav san predstavlja?”. Evo šta znači ako ste sanjali da vas je ujeo pas.

Foto: Shutterstock

Možda imate psa kao kućnog ljubimca i interesuje vas da to nije neka skrivena poruka koja se na njega odnosi. S druge strane, možda razmišljate da nabavite psa, pa vas zanima da to možda ne znači da je to loša odluka.

Kako bi razrešili ovu misteriju, donosimo vam u redovima koji slede nekoliko pouzdanih tumačenja sna o ujedu pasa. Iza vašeg sna postoji snažna poruka i ako želite da je otkrijete nastavite da čitate.

Ako ste sanjali da vas je ujeo pas:

Vi ste sami sebi neprijatelj

San o ugrizu psa može da znači da imate posla sa svojim unutrašnjim demonima. To znači da imate veoma loš odnos prema sebi i izgubili ste vezu sa sopstvenom ličnošću. Polako, ali sigurno postajete svoj najveći kritičar i neprijatelj. Ovakav san vam poručuje da morate da počnete da se bavite svojim problemima.

Neko pokušava da uspostavi moć i kontrolu nad vama

Ovo je drugo po redu najčešće tumačenje ovakvog sna. Kada pas ugrize nekog, on to radi zato što želi da mu pokaže da je jači od njega i da može da ga savlada. Dakle, pas u snu predstavlja osobu koja pokušava da uspostavi kontrolu nad vama. Na vama je da li ćete dozvoliti da vas “lavež i ugriz” te osobe uplaši.

Vreme je da se fokusirate na svoje samopoštovanje

San o ugrizu psa može se odnositi na vaše strahove i fobije sa kojima se borite. Šanse su da se borite sa niskim samopouzdanjem i da problem koji imate još više umanjuju vaše samopoštovanje. Ovaj san bi trebalo da shvatite kao upozorenje da konačno morate da skupite hrabrost i suočite se sa svojim strahovima, piše Magazin Novosti.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments