Neobično prijateljstvo dogodilo se na snimanju filma „Gospodar prstenova“…

Neobično prijateljstvo dogodilo se na snimanju filma „Gospodar prstenova“. Toliko jako, da se nastavilo i posle. Pošto je Aragorn prisvojio Brega, odnosno Vigo Mortensen je kupio konja koga jaše u trilogiji, a koji se zove Ti-Džej i ne samo njega nego i još jednog. To nije planirao, ali kaže da se izuzetno vezao za svog novog prijatelja, a i svideo mu se karakter ove divne životinje.
I ranije je imao ponija kao kućnog ljubimca (treća slika). Vigo je svestrani umetnik bavi se fotografisanjem, slikarstvom, muzikom i piše poeziju. Ta njegova strast za fotografijom nije smela da trpi ni za vreme snimanja filma, što je osetila i ekipa na snimanju, kada su sačekali sa njim jutro na Novom Zelandu, kako bi fotografisao veličanstven izlazak Sunca. U međuvremenu je obučen u kostim Aragorna upecao nekoliko riba, pripremio ih i poslužio ekipu. Ljudi koji su ga pripremali za film bili su iznenađeni njegovim veštinama, a čovek koji je bio obučen da ga nauči mačevanju, rekao je za njega da je najbolji mačevalac koga je ikada video. 🧔🏻‍♀️❤️🌍

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gate io
1 year ago

Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.