Nikola Pejaković o trenutnom stanju u društvu

“Ne možemo mi samo udarati po starletama i po turbo-folku. Čitavo društvo je bolesno. To je kao kad bi čovek koji je teško bolestan lečio zanoktice.

Treba suštinu lečiti, lečiti uzrok, a ne posledicu. Kada imate raspadnutu elitu, šta imate da tražite i kritikujete jadne ljude koji se bore da prežive.

Riba smrdi od glave. Mi smo 200 godina iza razvijenog sveta, ne po pameti, već po organizaciji. Još uvek mislimo kao Titovi pioniri, da smo najpametniji i da pravda pobeđuje.

Najviše zna onaj ko zna da ne zna, a takvih je malo. Obično gledamo ego paradu, paradu umišljenih kretena. Skrušenost i smirenje je put, a ne busanje u prsa.”
Izvor fotografije: Ovo je Srbija

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bester binance Empfehlungscode

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://www.binance.info/de-CH/join?ref=GJY4VW8W

binance hesap acma
4 months ago

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.com/tr/join?ref=UM6SMJM3