BIO JE SMRT ZA ŽENE, NAPRAVIO SEDMORO DECE: Ljubavni život Kevina Kostnera! 

Fatalni glumac velikih holivudskih hitova i u šezdesetim godinama može da se pohvali odličnim izgledom i karijerom koja i dalje cveta.

Trenutno ga gledamo u glavnoj ulozi serije Yellowstone, u kojoj je odigrao vlasnika najvećega američkog ranča koji se zbog svog poseda bori s političarima, Indijanskim rezervatom i prvim američkim nacionalnim parkom.

Glumac je nedavno proslavio 67. rođendan, a mi smo to prilikom odlučili da se prisetimo njegove karijere i dosadašnjeg života. A koliko se tokom godina promenio – procenite sami.

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Detinjstvo i mladost

Rođen je u Kaliforniji 18. januara 1955. godine. Još je kao dete uživao u vesternima pa je jednom prilikom rekao da je i to uticalo na njegovo detinjstvo, ali i kasniju karijeru.

Tokom mladosti se s ocem, majkom i starijim bratom puno selio, što je negativno uticalo na njegovo sampouzdanje. Završio je studije marketinga i finansija, a na poslednjoj se godini fakulteta zainteresovao za glumu.

Tada se i večnao s Sindi Silvom koja je u to vreme radila kao Pepeljuga u Diznilendu. Kad su se vraćali s medenog meseca u avionu je sreo slavnog glumca Ričarda Bartona koji ga je ohrabrio da se bavi glumom, a upravao je taj događaj Kostner izdvajao kao važan korak u njegovoj daljoj karijeri.

Nakon toga, i kratke karijere u marketingu, Kostner je radio razne poslove kako bi se izdržavao pa tako i vozio turiste u razgledanje domova slavnih, ali je svo to vreme, uz podršku supruge, išao na časove glume.

Prvi put u ulozi i daljna karijera

Prvi put se našao u glavnoj ulozi sa 23 godine, nakon čega je usledilo nekoliko manjih uloga, a 1985. s vesternom Silverado započela je njegova prepoznatljiva karijera.

Dve godine kasnije filmom The Untouchables, u kojem je glumio s Robertom De Nirom, Endijem Garsijom i Šonom Konerijem dostigao je status filmske zvezde.

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Usledile su 90-te i zlatan period za popularnog glumca. Tada je osnovao sopstvenu produkcijsku kuću i svoj je zvezdani status potvrdio rediteljskim prvencem, “Dances with wolves”, vesternom u kojem je imao i glavnu ulogu i koji je nominovan za 12 Oskara, a osvojio 7, i koji je te godine bio četvrti film s najvećom zaradom.

Kostner je niz nastavio velikim hitovima kao što su Robin Hud: Kralj lopova iz 1991. i “Telohranitelj” iz 1992. godine u kojem je glumio sa svojom drugaricom, Vitni Hjuston, koji je ubrzo postao jedan od omiljenih ljubavnih filmova i pretvorio se u klasik koji srca osvaja i danas.

Usledio je vestern Wyatt Earp, legendarni filmovi naučne fantastike i postapokaliptičnog sveta, “Vodeni svet” i kritikovani Poštar. Zatim je usledio još jedan ljubavni, “Poruka u boci”.

Nakon toga glumio je u nekoliko romantičnih filmova, kao što je Šuška se, sa Dženifer Aniston, zatim avanturističkih, The Guardian, u psihološkom trileru Mr. Brooks i u drami The Company Men. 

Nastavio se niz i poslednjih godina, do 2018. godine, kad je postao deo prve serije Yellowstone, koja je trenutno na svojoj četvrtoj sezoni.

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Deca i privatni život

Slavni i neodoljivi glumac venčao se dva puta, a ima sedmoro dece. Sa Sindi Silvom, devojkom iz studentskih dana, venčao se na samom početku karijere, a dobili su troje dece: Eni 1984. godine, Lili 1986. godine i sina Džoa1988. godine.

Nakon 16 godina braka supružnici su se razdvojili 1994. godine. Nakon razvoda bio je u kratkoj vezi s Brižit Runi i dobio sina Lijama Timotija, 1996. godine, viđao se s političkom aktivistkinjom Brižit Kuniham, a iste je godine bio u vezi i s El Mekfirosn.

Nakon četiri godine veze, 2004. godine, venčao se s modelom Kristin Baumgartner, sa kojom je dobio troje dece, sina Kajdena rođenog 2007. godine, sina Heja iz 2009. godine i ćerku Grejs rođenu 2010. godine.

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Upoznali su se deset godina ranije, ali zaplovili u ljubavne vode tek godinama kasnije. Ipak, nakon dve godine kratko su se razdvojili jer glumac nije želeo više dece.

Nekoliko meseci kasnije ponovo su se počeli da se viđaju, a zatim se i verili 2003. godine. Venčali su se godinu kasnije i zatim povećali svoju porodicu s još tri nova člana.

Izvor: Stil.kurir.rs

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments