Glumica Sandra Bulok je u svojoj 57. godini najavila privremeno povlačenje iz glume

Ona može da se pohvali karijerom dugom više od tri decenije i brojnim kultnim ulogama. Iako je Sandra rođena u SAD, detinjstvo je provela u Nemačkoj s majkom koja je bila operska pevačica i ocem vojnim službenikom. Nasledila je majčinu umetničku stranu i vratila se u SAD kako bi studirala dramu na Univerzitetu East Carolina. Pre nego što je debitovala kao filmska glumica, studirala je pozorište u Njujorku i dobila priznanje za predstavu u kojoj se pojavila. Do sada je glumila u više od 49 filmova…

Uspeh joj ipak nije došao lako uprkos dobrom izgledu, držanju i talentu. Neko vreme je radila kao konobarica.

Sandra tečno govori nemački, a u školi su je često zlostavljali jer je nosila “staromodnu” odeću.

Sandra je Holivud osvojila ulogom u filmu “Brzina”, u kojem je glumila s Kijanuom Rivsom.

U velikom filmskom hitu “Mis tajni agent” glumila je mladu muškobanjastu policajku koja zbog tajnog zadatka mora da se pretvara da je misica

Glumica je 2009. godine osvojila Oskara za najbolju žensku ulogu u drami “Priča o prvaku”. Nominacija za tu prestižnu nagradu je stigla i četiri godine kasnije za film “Gravitacija”.

Bulok se pojavila kao Debi Oušn u filmu “Oušnovih 8”. Filmskim kritičarima se film nije baš svideo, ali je postigao komercijalni uspeh.

Publika je Sandru volela, a kritika hvalila, ali njezin privatni život nije uvek bio oličenje idile. Bila je u ljubavnim vezama s kolegama Rajanom Goslingom i Metjuom Mekonahijem, a 2005. se udala za Džesija Džejmsa. Godine 2010. par se rastao nakon što je više žena istupilo u medije i otkrilo kako su imale stalne seksualne odnose s Džejmsom za vreme njegovog braka sa Sandrom.

Glumica ima usvojenog sina po imenu Luj Bardo Bulok. Godine 2015. usvojila je još jedno dete, ćerku po imenu Lejla Bulok.

Sandra Bulok je 2015. godine upoznala i svog sadašnjeg partnera, fotografa Brajana Rendala.

“Pronašla sam ljubav svog života. To je najbolja stvar ikada”, podelila je svoja osećanja Sandra u jednom intervjuu. Brajan i Sandra upoznali su se kada ga je ona angažovala kao fotografa za rođendansku proslavu svog sina, a zajedno su roditelji dvoje male dece glumice.

Sandra je 2010. i 2014. godine bila najplaćenija glumica Holivuda i često je završavala na listama najlepših žena sveta.

Ako se pitate šta će glumica raditi tokom pauze od snimanja, ona ima spreman odgovor: “Samo želim da budem 24/7 sa svojom decom i porodicom. S njima ću biti neko vreme”. 👩🏻❤️🌍

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Зареструватися

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://www.binance.com/uk-UA/register?ref=YY80CKRN