Luis Suarez i Sofija Balbi

Luis Suarez i Sofija Balbi su počeli da se zabavljaju pre 18 godina. U to vreme, urugvajski napadač radio je kao čistač na ulicama Montevidea i živeo je diskreditovan sa svojim potencijalom za fudbal.

Uz podršku svoje devojke, uspeo je da se izvuče iz depresije, zaigra za urugvajski Nacionalni fudbalski tim i postane talenat koji obećava. Međutim, godinu dana nakon što se par upoznao, morali su da raskinu, jer se zbog ekonomske krize Sofijina porodica preselila u Španiju.

Od tada su, Suarez i njegova devojka imali samo kontakt putem interneta gde joj je on obećao da će postati profesionalni fudbaler, da će doći u Evropu, oženiti je i sa njom imati decu.

Obećanje je ispunjeno 2006. godine kada je mladića angažovao Holandski tim Groningen. Sa prvom platom otputovao je u Španiju i ponovo pronašao svoju voljenu. 2009. godine njih dvoje su se venčali, a sledeće godine dobili su i prvo dete.

Danas Suarez i Sofija imaju troje dece i ostali su zajedno još od dana strastvene mladosti u Montevideu.

Izvor fotografija: Youtube/printscreen.
Fotografije uredio: @Oficijalnastranicazanimljivo/FB.

MADRID, SPAIN – SEPTEMBER 15: Expelled Ajax player Luis Suarez (R) hold his baby daughter Delfina while seated next to his wife Sofia prior to the start of the UEFA Champions League group G match between Real Madrid and Ajax at the Estadio Santiago Bernabeu on September 15, 2010 in Madrid, Spain. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments