Margo Robi

Glumica sa dve nominacije za Oskara i jedna od najlepših žena na svetu Margo Robi sa svojim idolom Novakom Đokovićem.

Ove godine je zabeležila jednu od najboljih uloga u karijeri u vrlo potcenjenom filmu “Vavilon”.
Margo je apsolutno sportski tip, već sa osam godina je nastupala u cirkusu i izvodila vratolomije na trapezu. U osnovnoj školi Robijeva je bila učlanjena u sve vannastavne aktivnosti: veslanje, ples, dramsku sekciju, softbol. Njeno sportsko umeće najbolje vidimo u filmu “Ja, Tonja” gde je naučila toliko dobro da kliza da je mogla i da se profesionalno takmiči. Za film “Fokus” učila je trikove od pravog lopova i uspešnog ih je naučila.
Prvi honorarni posao radila je sa samo 10 godina, kada je polirala pribor za jelo u porodičnom restoranu. Po završetku osnove škole Margo upisuje privatnu srednju školu „Somerset koledž“. Da bi omogućila finansije za školovanje i olakšala majci sa 16 godina je radila tri posla: kao konobarica, spremačica i prodavačica na štandu na plaži. Sa 17 godina Margo se seli iz malog mesta odakle potiče u Melburn. Tokom dana je pohađala časove glume, nakon toga išla na audicije, a naveče radila honorarne poslove kako bi zaradila novac. U to vreme prodavala je sendviče u restoranu brze hrane „Subway“. Godinama kasnije je snimila reklamu za „Subway“.

Martin Skorseze ju je uvrstio među 100 najuticajnijih filmskih ličnosti svih vremena. Glumila je u njegovom filmu “Vuk sa Vol strita”, Marti joj je tada rekao da svaki dobar film mora da ima scenu sa stepenicama, što je ona kasnije govorila svim režiserima.
Najneprijatnije joj je bilo dok je snimala provokativnu scenu u pomenutom filmu sa Leom, kaže da je popila tri tekile na eks da joj ne bi bilo neprijatno.

Ima tek 32 godine, pred njom je izgleda baš velika karijera.

Preuzeto: Radioaktivni Komarac/FB

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments