Marija Petronijević

Crnokosu glumicu raskošne lepote Mariju Petronijević upoznali smo kroz uloge u serijama “Selo gori, a baba se češlja”, “Braća po babine linije”, “Šifra Despot” i mnoge druge.

Važila je za jednu od najlepših žena na javnoj sceni. Onda je, kao u nekoj bajci, jednog dana odlučila da promeni život iz korena. Vratila se u rodno selo Visibabe i daske koje život znače zamenila motikom i traktorom.

Na društvenim mrežama smo mogli da vidimo snimke dok okopava njivu, vozi bale sena, plasti i šiša ovce koji su delovali su kao trejler za neki film koji sprema.

Mnogi su mislili da će je ova životna faza proći, te da će ponovo obuti štikle i vratiti se da potpeticama lupka asfaltom glavnog grada. To se, kako kaže, na sreću nije dogodilo. Danas vodi gazdinstvo koje broji 300 ovaca i nebrojeno sadnica raznog bilja.

Pre godinu dana je postala i majka, i srećna je što u zdravoj sredini odgaja svoje dete. Ipak, kaže da nije isključeno da ćemo je nekada videti u novoj ulozi, ali život na selu, kako kaže, nikad neće napustiti.

Izvor fotografija: Ovo je Srbija

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments