Ovo nije beskućnik…

Ovo nije beskućnik, već čovek koji ima stotine miliona dolara.

Kijanu Rivs je sedeo ispred kluba uoči koncerta sa svojom grupom “Dogstar”, sa kojom je trenutno na turneji, a s obzirom na to da je pustio bradu, kao i da je bio u odeći koja ni na koji način nije odavala utisak da je u pitanju svetski poznati glumac, sa milionima na računu, mnogi su pomislili da je beskučnik.

Fotografije su brzo kružile svetom, a u odbranu glumca odmah je stala njegova brojna armija obožavalaca, navodeći da je njegova skromnost najveća vrlina i da je to njegov način života.

Poznato je da glumac ne mari za novac, dizajnersku odeću ili skupe automobile. Nije retkost da ga nađete kako sedi pored beskućnika, deli obrok, pije i razgovara sa njima.

Pored toga, glumac je donirao neverovatnih 70% svoje zarade od prvog filma “Matriks” za finansiranje istraživanja leukemije, nakon što se njegova sestra Kim borila sa ovom razornom bolešću 10 godina.

Pored toga, poznati glumac je od tada osnovao dobrotvornu organizaciju za pomoć onima koji se bore protiv raka.

“Imam privatnu fondaciju koja postoji već pet ili šest godina, pomaže u raznim dečijim bolestima i istraživanju raka. Ne volim da vezujem svoje ime uz to, samo puštam fondaciju da radi ono što radi i pomaže onima kojima je to potrebno…”, rekao je Kijanu Rivs za “Ladies Home Journal”.

Ovaj čovek zaslužuje da živi večno.

Izvor fotografija: backgrid_usa/IG.
Fotografije uredio: @Oficijalnastranicazanimljivo/FB.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments