Preminuo je pevač Zoran Kalezić

POSLE duge i teške bolesti preminuo je pevač Zoran Kalezić u 73. godini.

Folk pevač se od kraja prošle godine borio s karcinomom pluća, a nakon što je saznao dijagnozu, bio je i operisan u jednoj crnogorskoj bolnici.

Međutim, svestan da se radi o podmukloj bolesti, koja je u svakom momentu uznapredovala, sve češće se sećao pokojnog kuma Tome Zdravkovića, koji je preminuo od raka prostate.

  • Sada sam polako krenuo na put ka mom kumu Tomi. Uskoro ćemo se sresti, ali imam još nešto da uradim dotad. Čekam koncert u Domu sindikata da još jednom čujem note koje sve organe vraćaju na pravo mesto. Imam potrebu da još jednom vidim sve te ljude u publici – rekao je Kalezić nedavno i kroz suze.

Iako je nakon operacije bio medijski aktivan, poslednjih nekoliko meseci potpuno se povukao.

Podsetimo, Zoran Kalezić poreklom je iz Crne Gore. Njegove najpoznatije pesme su “Moj dobri anđele”, “Dobro veče, izgubljena nado”, “Stan’ mladosti, stani, stani”… Tokom svoje višedecenijske karijere prodao je više od 15 miliona nosača zvuka. Istaknuti je estradni umetnik. 🙏❤️

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
asm coin yorum
1 year ago

Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I'll keep an eye out for your answers.

creek gate io
1 year ago

At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.

poap
11 months ago

Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I'll keep an eye out for your answers.

Создание учетной записи в binance
Создание учетной записи в binance
24 days ago

I don't think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.