Vupi Goldberg

„Tu sam gde jesam jer verujem u sve mogućnosti.”

Samo pojavljivanje ove žene izaziva neku pozitivnu energiju i da ništa ne govori. Harizmatična i jedinstvena Kerin Elejn Džonson poznatija kao Vupi Goldberg.
Da zna da nosi ceo šou, pokazala je kada je ona bila domaćin ceremonije dodele Oskara, bilo je to prvi put da je jedna žena sama to izvela. Ona zajedno sa Bilijem Kristalom i Robinom Vilijamsom, ima u ugovoru da na svakom njenom projektu mora biti zaposlen beskućnik. Dug je put vodio do glume.
Ćerka učiteljice, medicinske sestre i sveštenika. Napustila je školu, jer je bila heroinski zavisnik. Udala se za doktora koji ju je izlečio od te zavisnosti. Zanimljivo da je pre glume radila u mrtvačnici, gde je šminkala leševe.
Preživela je žestoku upalu pluća i sepsu. Sada je majka, baka i prabaka, a tek ima 67 godina. Uz to je jedna od četiri glumice koja ima E.G.O.T (Emi, Gremi, Oskar i Toni). Pre svega jeste komičarka, ali je dominirala i u drama kao u filmu “Boja purpura”. Čak 60 glumačkih nagrada uz 151 nominaciju.

I deluje kao žena koja može da vodi muški košarkaški tim (Edi), razgovara sa duhovima (Duh) i govori kao hijena (Kralj Lavova), jer zaista veruje u sve mogućnosti

Preuzeto: Radioaktivni Komarac/FB

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Log in
10 months ago

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you.

Binance注册
3 months ago

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.com/join?ref=V2H9AFPY