Svilene bombone

“Kao bajka u kojoj je vremo stalo. Ući ćeš u radnju i tražiti bobmbone misleći na sve neostvarene snove, želje, maštanja. U kojoj se vraćaš detinjstvu, a budućnost ti liči na strip.

Najstariji bombondžija malo iznad Karadjordjeve ili ispod Zelenog, za one koji su tek stiglu u bg i jure svoje snove, zaboravljajući da su nekad stajali u kesu bombona. Najednom razmišljajući o automoblima, novcima i svemu onom što zapravo nije Beograd. Beograd je duh, stanje uma.
Ne, vi niste Beogradjani! Kad bolje razmislim ni stanovnici planete, jer za to moraš biti čovek , a to je ono što te muči. Probaj, počni..ja verujem u tebe..pa, ko zna!? “

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
1 year ago

видео порно чат. Click Here:👉 http://rt.livepornosexchat.com/

gst курс
1 year ago

Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I'll keep an eye out for your answers.

Tài khon binance
3 months ago

I don't think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Log in
Log in
2 months ago

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you.