VERNI DO KRAJA – ŽRTVOVAO VLASTITI ŽIVOT ZA SVOJU PORODICU

pas-žrtvovao-život-da-bi-spasio-vlasnike
foto: Facebook / Achy Wijaya

Sigurno ste se do sada uverili da je pas zaista čovekov najbolji prijatelj, a iz Indonezije nam dolazi tragična priča, još jedan dokaz neizmerne hrabrosti psa koji je zarad svoje porodice žrtvovao vlastiti život.

Priča se dogodila u mestu Merauke u Indoneziji. Vlasnik Achy Wijaya se probudio rano ujutro i u dvorištu pronašao svog psa kako nepomično leži. Tokom noći, ukućani su ga čuli kako glasno laje, ali su mislili da je to zbog mačke i nisu izlazili da provere o čemu se radi.

Umesto mačke, u dvorište su upali razbojnici koji su planirali da te noći provale u kuću u čemu ih je omeo pas koji je sve vreme lajao. Kako bi se osvetili, dali su mu otrov. Pas je nažalost naseo na njihov plan, a ujutru kada ga je vlasnik pronašao, već je bilo kasno. Iz usta mu je izlazila pena, a oči su mu suzile. Najbliži veterinar je bio predaleko i psu nije bilo spasa.

Achy je nakon ovog iskustva poslao poruku svim vlasnicima – kada čujete da vaš pas neprestano laje, obavezno ustanite i proverite o čemu se radi. 🙁

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gate.io
1 year ago

Your article helped me a lot. what do you think? I want to share your article to my website: gate.io