U zemlji postoji prirodni antidepresiv…

U zemlji postoji prirodni antidepresiv. To je Mikobakterija vake, bakterija koju nalazimo u zemlji koju ljudi gutaju ili udišu kada provode vreme u prirodi i rade baštenske poslove.

Ova bakterija stimuliše deo u mozgu odgovoran za proizvodnju serotonina (hormona sreće). Većina strastvenih baštovana će vam reći da je njihov vrt njihovo “srećno mesto” a stvarni fizički čin vrtlarstva smanjuje stres i podiže raspoloženje.

Mikobaktrija vake takođe poboljšava kongitivne funkcije, ima uticaj na Kronovu bolest, čak i na reumatoidni artritis. Prirodno dejstvo tih antidepresivnih bakterija u telu mogu se osetiti i do 3 nedelje.

Sadite, uprljajte ruke zemljom i budite zdraviji.

🙂🌍❤️

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gate io türkiye
1 year ago

I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

Реферальная программа binance

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/ru/register?ref=53551167

Cryptocurrency Prices

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/ru/signup/XwNAU

Darmowe konto na Binance

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.