Psiholog objašnjava – kako da shvatite da vas muškarac voli

Psiholog otkriva kako da prepoznate romantična osećanja kod muškarca – jedan trik pokazuje njegovu zrelost u ljubavi! Evo kako da shvatite da vas muškarac voli!

Foto: Freepik

Zaljubljenost, reči “volim te, zagrljaji, lepi trenuci, sve ovo pokazuje da ste u kvalitetnom odnosu u kojem se osećate prijatno. Ipak, postoje stvari koje su značajnije od ovih pri tumačenju partnerovih osećanja, objašnjava socijalni psiholog Aleksandar Šahov.

Psiholog ističe da je znak zrele ljubavi muškarca prema ženi to što će imati želju da je upozna sa porodicom i prijateljima, odnosno ljudima koji su njemu najbitniji. Istakao je i da će muškarac koji voli u predstavljanju najčešće koristiti reči “moja devojka”, a neće samo predstaviti partnerku imenom.

Postoje još neki jednostavni parametri koji mogu ukazati na ljubav, pa prema psihologu Šahovu, pored muškarca koji je voli, žena će se uvek osećati sigurno, jer će on učiniti sve da je usreći. Taj osećaj sigurnosti pored neke osobe je posebno važan za oba partnera.

Znak na koji takođe žena treba da obrati pažnju jeste da muškarac koji iskreno voli ispunjava obećanja i drži do svojih reči. Svoju zrelost pokazuje preuzimanjem odgovornosti, kao i time što je spreman da se trudi da unapredi vaš odnos i svakodnevno uveliča vašu ljubav, piše Novosti Magazin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments