Džejmi Vardi

Pre više od 15 godina, Džejmi Vardi igrao je za Stokbridž, engleski tim koji je nastupao u 7. ligi. Zarađivao je 30 funti nedeljno i morao je da radi u fabrici da bi sastavio kraj s krajem.

Posle 7 godina u ovom klubu, 2010. godine potpisao je ugovor za Halifaks Taun, tim u 5. ligi, a sledeće godine za Flitvud Taun sa kojim je uspeo da se plasira u drugu ligu Engleske.

  1. godine, kada je imao 25 godina, potpisao je ugovor sa Lester Sitijem za 1,150,000 evra. Sve ostalo je istorija, posle teške debitantske sezone u Čempionšipu, pomogao je Lester Sitiju da se plasira u Premijer ligu 2014. godine.

U sezoni 2015/2016. godine, Lester Siti je šokirao svet i postao šampion Premijer lige, a Vardi je tada postigao 24 gola.

Mnogi igrači kao što su između ostalih i Rijad Mahrez, Ngolo Kante, Ben Čilvel, Deni Drinkvoter, napustili su taj zvezdani tim. Vardi je međutim odbio da ode iz kluba koji mu je dao sve.

“Napustiti Lester Siti? Nema šanse. Primili su me kada niko drugi nije hteo. Neću ih izneveriti”, rekao je tada.

Pre nekoliko dana, posle mnogo sezona u Premijer ligi, Lester Siti je ispao u Čempionšip. Iako je to bio najtužniji mogući kraj, ipak je ovo bila jedna neverovatna priča Džejmia Vardia.

Izvor fotografija: Youtube/printscreen.
Fotografije uredio: @Oficijalnastranicazanimljivo/FB.
Autorski tekst: @Oficijalnastranicazanimljivo/FB.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments