Nisi igrač svetske klase

Izvršni direktor Bajerna iz Minhena, Rumenige, rekao je Toniju Krosu:

“Nećemo ti plaćati više od 10 miliona evra godišnje. Nisi igrač svetske klase.”

Toniju Krosu je ugovor istekao u sezoni 2013/2014. godine. Ponuđeno mu je manje od 10 miliona evra godišnje u novom ugovoru koji je bio manji od ugovora Maria Gocea.

Tada trener Bajerna, Pep Gvardiola je dao sve od sebe da ga zadrži, ali nije mogao da uradi mnogo jer je došlo do raskola između uprave kluba i Tonija Krosa. Tonija je Gvardiolin agent dva puta nudio Barseloni, što je Luis Enrike oba puta odbio i izabrao Rakitića.

Dok je Bajern kupio Džejmsa Rodrigeza, Tonija je tražio Anćeloti u Real Madridu. Na predstavljanju Džejmsa Rodrigeza prisustvovalo je 45.000 navijača, dok se na predstavljanju Tonija Krosa pojavilo samo 8.000 obožavatelja.

I kao što je njegov agent rekao, “krađa veka”. 8 godina stidljivog nemačkog snajperiste.

Jedan od najkonzistentnijih igrača koji je osvojio sve moguće trofeje u Real Madridu.

Izvor fotografija: @tonikr8s/IG.
Fotografije uredio: @Oficijalnastranicazanimljivo/FB.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
hapi coin
1 year ago

Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Kayıt Ol
11 months ago

At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.