Priča o Kristijanu Ronaldu i Albertu Fantravu

Nakon osvajanja trofeja Lige šampiona, Kristijano Ronaldo je prišao gomili navijača Real Madrida, skinuo majicu i pozdravio nekoga u publici. Emotivni trenutak zabeležen je kamerama, a portugalska superzvezda izgledala je vrlo emotivno dok je grlio neznanca u publici.

Na društvenim mrežama pojavilo se ime ove osobe, bio je to Albert Fantrav. Priča o Kristijanu Ronaldu i Albertu Fantravu deluje zaista neverovatno. Ronaldo je o svom bliskom prijatelju napisao:

“Želim da se zahvalim svom starom prijatelju Albertu Fantravu na uspehu. Igrali smo zajedno kao deca. Kada su došli ljudi iz Sportinga (Lisabon), rekli su nam da će onaj ko postigne najviše golova biti prihvaćen u njihovu akademiju. Pobedili smo tu utakmicu sa 3-0. Prvi gol sam postigao nakon solo poteza, onda je Albert ubacio glavom. Treći gol je impresionirao sve. Albert je izašao sam na golmana, ja sam protrčao pored njega, preskočio golmana i postigao pogodak na praznu mrežu. On mi je dodao loptu i ja sam postigao gol. Primljen sam u Sportingovu (lisabonsku) akademiju. Posle sastanka sam mu prišao i pitao: “Zašto?”, a on mi je odgovorio: “Ti si bolji od mene!””

Nekoliko godina kasnije, novinar je ušao u Albertovu kuću i pitao da li je priča istinita. On je potvrdio. Rekao je i da mu je nakon tog meča prekinuta fudbalska karijera i da je sada nezaposlen.

“Otkud ti onda tako lepa kuća, auto? Izgledaš kao bogat čovek. Ti i tvoja porodica ste obezbeđeni. Odakle sve ovo?”

Albert je ponosno odgovorio: “Od Kristijana!”

🧔🏻‍♂️❤️🌍

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments