☘️ O humanosti


Ovaj mladi Iračanin je u svojoj kući sklanjao trideset i troje siročadi, a obećao je sebi da će se brinuti o njima dok ne odrastu i sami se suoče sa životom. Zove se Hišam i ne ide na spavanje dok se ne uveri da su sva siročad dobro.Priča im lepe priče, priča šta mu se desilo tokom dana, jača njihov karakter predivnom mudrošću i priča divne situacije iz život, pruža im ono što im treba i žrtvuje svoje vrijeme za njih. On kaže: “Usrećiti dijete na ovoj zemlji je lijep čin ibadeta koji osvježava i jača dušu.” I oni su bili veoma srećni sa njim.
Hišam je odrastao i ova djeca su odrasla, pa su postali inženjeri i učitelji, a danas pomažu Hišamu da odgaja novu generaciju djece bez roditelja i tako dobrota ostaje u ovom narodu do Sudnjeg dana

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
промокод на мел бет

промокод melbet при регистрации на сегодня. Click Here:👉 https://bit.ly/3YSgux0

промокод на мелбет

промокод для melbet. Click Here:👉 https://bit.ly/3YSgux0

gate io türkiye
1 year ago

After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.

20bet
8 months ago

Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.