Dijana Perić i Vladimir Lerman

Dijana Perić i Vladimir Lerman, radnici na benzinskoj pumpi u Apatinu su, radeći zajedno u smeni, pre nekoliko dana pronašli novčanik pun novca i, nakon intenzivne potrage za vlasnicom, uspeli da joj ga uredno vrate.

“Iz džipa beogradskih tablica izašao je stariji muškarac i mlađa žena, ispostavilo se, njegova ćerka. Dok je ona bila u toaletu, on se raspitivao za put do groblja jer su krenuli na neku sahranu. Objasnili smo mu i otišli su. Kolega je, par trenutaka kasnije, u toaletu primetio novčanik. Izneo ga je i kad smo pogledali šta ima u njemu, imali smo šta da vidimo. Osim dokumenata i kartica, u njemu je bila veća količina novca i u dinarima i u evrima.

Slučaj smo odmah prijavili policiji, a nedugo zatim pojavila se i vlasnica novčanika. Kada smo joj pružili novčanik nazad, žena je bila u šoku. Objasnila nam je da je novac spremila za ratu kredita i da ne zna šta bi radila da joj novčanik nije pronađen i vraćen. Zahvalila nam se, počastila nas i rekla da je srećna što “još uvek postoje ovakvi ljudi“.”

Ovi ljudi zaslužuju da ih vidi ceo Balkan.

Izvor fotografija: J.Miljuš.
Fotografije uredio: @Oficijalnastranicazanimljivo/FB.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments