Moj sin je bio toliko srećan

Jedna korisnica društvenih mreža je objavila ovu fotografiju i napisala:

“Nisam sigurna ko je ovaj čovek, ali sigurna sam da je samo želeo da pojede svoj obrok u miru, međutim moj dečak je imao druge planove.

Odveli smo svo šestoro dece na ručak, a sve što je Breken hteo je da ruča sa njim. Neprekidno je plakao, i kada sam ustala da ga izvedem napolje, ovaj čovek je rekao da ga dovedem kod njega. Breken je istog trenutka prestao da plače i počeo da jede svoj čips i salsu i razgovarao je sa ovim nepoznatim čovekom kao da se znaju čitav život, sve do polaska kući.

Moj sin je bio toliko srećan. Male stvari toliko vrede. Ovaj čovek nije morao da radi ono šta je uradio, ali je Brekenu potpuno ulepšao ceo dan.”

Izvor fotografije: Amy Wadford/FB.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
User Login
14 days ago

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/ja/signup/XwNAU

binance register
8 days ago

Thank you for your shening. I am worried that I lack creative ideas. It is your enticle that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.com/en/register?ref=P9L9FQKY