Ti nisi moj biološki otac…

“Ti nisi moj biološki otac, ja nemam tvoje prezime i nimalo ne ličim na tebe.
Svaki muškarac može napraviti dete i staviti svoje ime na rodni list, ali samo pravi čovek poput tebe može da brine za dete koje nije njegovo. Mom bratu i meni si bio veliki uzor. Moj biološki otac mi je nekoliko puta slomio srce, ali ti si uvek bio tu da sastaviš te slomljene delove. Svakim zagrljajem si popravljao te polomljene komadiće moga srca.

Znam da sam u prošlosti bila buntovnica zbog izbora momaka sa kojima sam se zabavljala, ali ti si me naučio šta znači biti pravi čovek. Znam da me pravi muškarac neće varati, neće izabrati drogu i alkohol umesto mene, neće me ni fizički ni verbalno zlostavljati i nikada neće učiniti da se osjećam kao da nisam dovoljno dobra.

Srce mi je nekoliko puta bilo slomljeno, ali ti si uvek bio tu da mi pomogneš. Učinio se da osećam da sam zaslužila da budem sretna tako što si imao snažan, zdrav i predivan brak sa mojom mamom. Tretirao si je onako kako ona zaslužuje. Godinama sam gledala kako vaša veza raste i nadam se da ću jednog dana naći nekoga ko će me voleti i podržavati kao ti moju majku.

Nikada me nisi terao da budem nešto što nisam. Čak i kada sam milion puta mijenjala mišljenje o tome šta želim da uradim ti si podržavao svaku moju odluku. Kada sam grešila ti si mi pomagao da to popravim. Nekako si uspeo da preživiš moje tinejdžerske godine i to mi sve govori o tvom strpljenju. Ti si zaista jedno predivno ljudsko biće i kada me ljudi pitaju ko je moj tata ja s ponosom izgovaram tvoje ime.

Hvala ti od sveg srca na tome što sam postala žena kakva jesam. Znam da bez tebe ne bih bila ni blizu da budem osoba kao što sam danas. Hvala ti što si se uvek brinuo za našu porodicu. Iako me nisi napravio ti si me oblikovao sa 11 godina brige i nikada me nisi naveo da posumnjam u samu sebe. Svaki put kad pričam o tebi ja se rasplačem zato što me ti nikada nisi razočarao kao drugi muškarci u mom životu. Kada oni odu ili me ponize ja ću uvek imati tebe.
Hvala ti na svemu što činiš za mene.

Jako sam ponosna što sam tvoja ćerka!”

  • Katelyn Miller – 👩🏻🧔🏻❤️🌍
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments