Optužila komšijskog psa Kofua da je imao seks sa njenim psom..

Britanka je optužila komšijskog psa Kofua da je imao seks sa njenim psom Terezom bez njenog pristanka. I da je kuju nasilno oplodio.!!
Tada je žena podnijela tužbu sudu protiv svojih komšija posjednika pasa kako bi ih natjerala da plate novčanu kaznu kako bi njenog psa podvrgla abortusu i kaznila komšije što ne odgajaju svog psa.!!

S druge strane, komšije su ovu tešku optužbu kategorički odbacile, tvrdeći da je njihov pas (Kofo) jedan od najugojenijih pasa, te da nije on kriv što je učinio taj sramni čin, pogotovo što je zid njihove kuće bio vrlo visoko i nije ga moguće lako preći.!!
Kako bi riješili ovaj veliki problem, grupa policajaca je pregledala kuću u kojoj je Kofu živio i ustanovila da mu je nemoguće lako napustiti kuću
Nakon veoma duge potrage, pronašli su dugi tunel koji je (Kofo) iskopao da ga poveže sa (Tresom) da to uradi.!!

Zbog toga je nadležni sud presudio da vlasnici psa (Kofo) plate veliku kaznu od 7000 funti sterlinga kako bi izvršili abortus za psa (Teresa), jer ih vlasnici ne poštuju da nose svog psa. drugačija vrsta.!!

Izvor Novine The Times

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pieregistrēties binance
pieregistrēties binance
2 months ago

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?