3 ŽENSKA HOROSKOPSKA ZNAKA: ONE SU VERNIJE OD OSTALIH I NJIHOVA LJUBAV JE BEZUSLOVNA

Izvor: https://cicimici.com/

Horoskop nam otkriva mnogo toga, a između ostalog i kakav je koji znak u ljubavi. Dame rođene u ova tri znaka su za nijansu vernije od ostalih i njihova ljubav je bezuslovna.

Rak

Žena u ovom horoskopskom znaku voleće vas bezuslovno i biće spremna da sa vama ili zbog vas ode i na kraj sveta. Njene emocije su uvek jake i sa njom ćete konačno shvatiti šta zapravo znači imati pravu ženu pored sebe. Ona je spremna sve da uradi da bi izabranik njenog srca bio najsrećniji čovek na svetu.

Pošto je sklona dramatičnim reakcijama na sve u životu, sa njom vam je zagarantovano pozorište u kući. Ipak, to je mala cena za oazu poput one iz “Hiljadu i jedne noći”. Sa njom ćete živeti kao bubreg u loju, okruženi ukusnim obrocima i udobnim domom. Takvoj ženi će svaki muškarac trčati u zagrljaj nakon napornog dana na poslu.

Deca su za nju svetinja i uvek će njihove potrebe staviti ispred svojih. Zato je na vama da je ponekad zamenite i date joj malo odmora i oduška kao znak zahvalnosti za sve što radi za vas. Zauzvrat, sve što ona očekuje od vas je da budete nežni i iskreni.

Ovan

Pred ovom ženom svi padaju na kolena, pa zašto ne biste i vi? Jaka kao crna zemlja, ona će sve podneti da učini šta je naumila, a vi nečete primetiti ni grašku znoja na njenoj plemenitoj obrvi.

Ono što bi svakom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će podneti diskretno i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte vredni? Ako odlučite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav biti vatra koja će goreti postojano i čvrsto, dok će ostale izgoreti.

Izdržite plamen njenih obaveza, odgovornosti i žrtvovanja. Svakim novim danom provedenim sa njom, i vi ćete neprimetno postajati sve bolji i bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste od žabe postali princ koji uživa poštovanje i uzor je svima. Ona je ta koja će vas voleti dok ste “niko”, a sa njom ćete sigurno postati “neko” – stabilan, jak, odgovoran i čovek vredan svake pažnje. Ona ne živi u bajci, već stoji čvrsto na zemlji i dobro zna šta može od koga da očekuje.

Ako uspete da privučete takvu ženu i pitate se kako vam je to pošlo od ruke, znajte da ona vas vidi boljim nego što vi vidite sebe. Zna kakav ste muškarac i koliko vredite. Daće najbolje od sebe da izvuče najbolje od vas. Kao majka, ona je stroga, ali poštena. Odgajiće pobednike i vladare. Sve što očekuje od vas je da pokažate istrajnost i karakter, a ona će vam sopstvenim primerom pokazati kako.

Lav

Žena u znaku Lava je jaka i oštra, prava žena i ratnica. Ona je žena neverovatne snage i sposobnosti, ali joj je ipak potreban neko kada se zaglavi poklopac na tegli sa krastavcima. Ona zahteva da njen partner bude jednak njoj, pa muškarac koji će stajati uz nju nikako ne može biti običan muškarac, već Supermen!

Obožavaćete je, a da ona ne mora da uradi ništa posebno, pa ćete se uvek pitati u čemu je kvaka. Sve što radi za vas, ona će raditi celim svojim bićem. Nikada nećete sresti ženu koja je darežljivija u ljubavi. Kada se ljuti, ona se ljuti na najlepši način na svetu. Kada vam zatraži nešto, njena želja će za vas biti zapovest. Sa njom ćete konačno shvatiti šta znači nesebična i prava ljubav.

Za svoju decu, ona će se boriti kao lavica – uvek tu, spremna i na oprezu. Onima koji ih povrede ili uvrede, ne piše se dobro. Od vas će tražiti samo da je volite, što je ništa u odnosu na zanos i oduševljenje kojim će ona vas ispuniti.