OVAJ MALIŠAN JE HEROJ: Izboden nožem jer je zaštitio vlasnicu!

Izvor: https://petface.net/

U užasnom slučaju porodičnog nasilja ovaj mališa je pokazao neverovatnu hrabrost jer je skočio ispred muža koji je nožem nasrnuo na svoju suprugu.

Fofino, kako je ime junaku, nije oklevao ni trenutak kada je 62 godišnji muškarac tokom porodične svađe noževima nasrnuo na svoju suprugu preteći i svojim unucima od 16 i 17 godina. Skočio je i isprečio se između preplašene žene i pomahnitalog muža.

ovaj mališan je heroj

Tom prilikom muškarac mu je naneo nekoliko uboda u stomak i grudi a potom je pobegao. Vlasnica je teško povređenog Fofina odmah stavila u automobil i vozila oko 70 kilometara do grada Monte Karlos gde se nalazila prva veterinarska klinika. Ispostavilo se da su stigli u poslednji čas.

Fofinove povrede su bile opasne po život. Creva su bila probušena oštricom noža i pretila je opasnost da ugine od posledica trovanja i infekcije. Još uvek se nalazi u bolnici i leči se antibioticima, lekovima protiv bolova i još uvek je neizvesno kako će se sve završiti. Veterinari izjavljuju da je Fofino veliki heroj i nadaju se da će se izboriti i sa ovom nedaćom kao što je to uradio sa napasnikom.

izboden pas

Policija je organizovala veliku, višesatnu potragu za mužem koji je naneo teške povrede psu. Uhapšen je posle 18 sati bekstva i skrivanja i još uvek se razmatraju sve moguće optužnice kojima će biti izložen.

Izvor:  metro.co.uk