Pre dve godine dovukao sam iz Nju Orleansa jedan bazen..

“Pre dve godine dovukao sam iz Nju Orleansa jedan bazen i sva se deca iz komšiluka ovde igraju i kupaju, pošto smo mi šest kilometara od Novog Sada, od Dunava i svega onog što čini novosadsko leto. Mališani se skupljaju kod mene, pa se mi družimo, zajedno čitamo knjige koje mi pošalju prijatelji. Jednom, kad sam tako dobio novu knjigu Ljube Ršumovića, dođe milicija i pita: “Šta je bilo? Šta rade ovde sva ova deca?” Rekoh ja: “Ništa se nije dogodilo, čitamo poeziju.” I ostali i milicioneri da i oni poslušaju neku Ljubinu pesmu.”
Ponekad mi kaže žena: “Idi pa vikni na tu decu da se vidi ko je muško u kući, ko je glavni!” Onda ja odem pa viknem, oni pitaju: “Šta je?” Ja kažem: “Vičem.” “Zašto vičeš?” pitaju oni. “Rekla mi žena”, odgovaram.
– Ja primam u proseku, da ne lažem, negde oko sedam do osam pisama nedeljno od dece iz cele Jugoslavije, iz svih krajeva Jugoslavije i ja se vrlo trudim da tačno i precizno odgovorim na ta pisma.

Mika Antić. ❤️🌍

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
binance koda
8 months ago

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.com/sl/register?ref=WTOZ531Y

binance anm"alan
2 months ago

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://www.binance.com/join?ref=WTOZ531Y

binance prihlásení
1 month ago

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.