Nemanja Vidić i Vladimir Dimitrijević

Nemanja Vidić i Vladimir Dimitrijević su prijatelji od kada su došli u Zvezdu, a njihovo prijateljstvo je prekinuto 2001. godine kada je Dimitrijević nastradao na treningu. Vidić nije zaboravio njega i njegovu porodicu. Vidić je u telefonskom razgovoru s Nedeljkom izrazio želju da određenom sumom pomogne njegovoj porodici. Pitao ga je da li ima devizni račun, a na dobijen negativan odgovor poručio mu je da to učini što pre.

Posle otvaranja računa, Nedeljko Dimitrijević je otišao u banku. Službenica banke ga je tada upitala: “Znate li vi koliko novca imate na računu?“ Dimitrijević je odgovorio da ne zna, a pomislio je, nekoliko hiljada evra.

Kad mu je radnica u banci saopštila da na računu ima 126.000 evra, nije mogao da veruje. Odmah je pozvao Nemanju da se zahvali, a veliki as i čovek mu je savetovao da kupi stan u Beogradu i ako mu nedostaje još para, da mu se javi.

Otac pokojnog Vlade Dimitrijevića je poslušao savet i kupio stan u jednoj od beogradskih ulica na broju 15, broju koji je nosio Nemanja Vidić.

Izvor fotografija: @Oficijalnastranicazanimljivo/shutterstockcom; Youtube/printscreen.
Fotografije uredio: @Oficijalnastranicazanimljivo/FB.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments