Dečak kojeg su roditelji napustili peva uspavanku psu beskućniku

December 16, 2022

Deca i životinje beskućnici često sažalijevaju prolaznike. Međutim, ova priča duboko je uzbudila mnoge korisnike interneta..
Maria Cubs obična je stanovnica Filipina. Jednom je devojka šetala ulicama grada Quezon i videla nešto što ju je ganulo do suza. Dečačić je u naručju držao psića i pevao mu uspavanku

Maria nije mogla proći. Prišla je dečaku da ga pita o životu. Ispostavilo se da se dečak zove Rommel i da ima 11 godina. Dečak je nakon razvoda roditelja završio na ulici. Umjesto na toplom krevetu, spava na kamenju. Maria je također saznala da Rommel ima stariju sestru, ali ona živi u drugom gradu. A dečakov najdraži san nije vratiti se kući, već ponovno ići u školu!
Rommelov bi život bio vrlo tužan, ali on nije sam na ulici. Dečak je pronašao malog psića i nazvao ga Badji.

Rommel više nije sam. Ima pravog prijatelja koji ga neće izdati. Dječak se brine za Badjija i pjeva mu uspavanke. Psić ulepšava dečakovo slobodno vreme i daje mu svoju toplinu.
Maria Cubs bila je jako dirnuta pričom o napuštenom dečaku i malom psu. Snimila je trenutak kada Rommel psiću peva uspavanku i objavila objavu na svojoj društvenoj mreži. Video se u nekoliko dana proširio internetom i rasplakao široku publiku.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments