Zvezde svetskog fudbala za Gavrilovu pobedu – MOZZARTU stigli dresovi Kulibalija, Mertensa, Demea, Vlahovića!

Izvor: https://sport.blic.rs/

Svim srcem za Gavrilovu pobedu – posle Ronalda i Mesija, dresove za Mozzartove licitacije poslale su i druge zvezde svetskog fudbala – kvarter iz Napolija: Kalidu KulibaliDris MertensDijego Deme i Nikola Maksimović, zatim Luka ModrićEdin DžekoMiralem PjanićAnte RebićMarko RogI srpski reprentativci se sve više priključuju akciji, pa je na Limundo, u saradnji sa organizacijom Zajedno za život, postavljen i dres u kome Dušan Vlahović cele sezone trese mreže za Fjorentinu! Mozzart je još jednom izneo početnu ponudu od 500.000 dinara.

Asovi Reala, Barselone, Juventusa, Milana, Napolija, Rome, Đenove, Fiorentine udružili su se u borbi za jedan viši cilj – život osmomesečne bebe iz Srbije koja boluje od spinalne mišićne atrofije i potrebno joj je još oko 800.000 evra za odlazak na lečenje u SAD u junu!

Aukcije Kristijanove potpisane sedmice i Leove desetke donele su još 2.400.000 dinara u fond, a Mozzart je za još 10 dresova koje su za malog Gavrila poslali majstori velikog srca na Limundu izneo početne ponude od po 500.000 dinara. Licitacije traju do ponedeljka, 24. maja, do 12 časova, odnosno do utorka 25. maja za Vlahovićev. Srpski napadač je 12. igrač ovog idealnog tima asova velikog srca koji se stalno proširuje.

Gavrilova majka Nevena Đurđević, uputila je i javni apel za pomoć njenom sinu.

– Bolnica iz Mađarske nam se obratila sa obaveštenjem o slobodnom terminu za maj. Naime, radi se o tome da Gavrilo može ranije da primi gensku terapiju, a lekari su izričiti u tome da on primi Zolgensmu što pre. Dobili smo poziv da to bude kraj maja i ne bismo želeli to da propustimo. Bolest je takva da, što se pre primi terapija, to će biti bolji rezultati. Ako se sada sakupi novac, skratili bismo vreme primanja terapije za mesec dana, možda i više. Ovakvu priliku, mi kao roditelji bismo zaista želeli da iskoristimo, zbog Gavrila. Nadamo se da možemo za ovo kratko vreme da stignemo do toliko iščekivanog cilja – naglasila je Nevena Đurđević.

Mozzart je prvo ujedinio Ronalda i Mesija, a sada i Kulibalija, Demea, Mertensa, Maksimovića, Vlahovića, Modrića, Džeka, Pjanića, Roga.

Ovaj idealni tim sastavljen od humanih igrača iz dana u dan je sve jači, što daje snagu i porodici Đurđević, rasplamsava veru da će do kraja meseca biti sakupljen ceo iznos – neverovatnih 2,5 miliona evra koliko je potrebno za odlazak u SAD na lečenje.

Veliki deo novca je prikupljen, ali nedostaje još 800.000 evra.

Dresovi Stare dame, kraljevskog i katalonskog kluba, rimskog i milanskog giganta u ovom trenutku vrede daleko više od onih iz zvaničnih šopova, jer je u toku borba za nešto što nema cenu – život jednog deteta.

„Za Gavrila, od srca“, napisali su Modrić, Rebić, Pjanić, Rog, Maksimović, Kulibali

Kompanija Mozzart poziva da se što više ljudi, kompanija i organizacija uključi u ovu borbu – SMS-om 973 na 3030 ili uplatom na račun, kupovinom zlata vrednih dresova na humanitarnim licitacijama.

Zajedno za život, da i Gavrilo bude pobednik!