Kućica široka samo 2,5 m, dugačka 6 m, a u nju staje sve što treba! (VIDEO)

Izvor: Stil.kurir.rs

Doktorka Loren sa Novog Zelanda je odlučila da kupi malu kućicu na točkovima koju bi mogla da pomera širom zemlje. Tako je došla do ove male kućice, dužine 6 metara, a širine 2,5 metara. Ova kućica se lako prevozi od mesta do mesta, pa je ova doktorka seli onako kako menja radno mesto širom zemlje.

Trenutno se nalazi parkirana u jednom vinogradu čiji je vlasnik njen prijatelj. Jedino što joj je potrebno je priključak vode i struje i ona ima sve neophodno.

Izabrala sam ovakvu kuću jer mogu svoj dom da ponesem sa sobom. Osim toga, ovako sam više u prirodi. Evo, trenutno u sred vinograda,” izjavila je Loren.

Mala kućica
foto: Printscreen/youtube/ Living Big In A Tiny House

Kućica je napravljena od japanskog kedra, drveta koje “diše”, ima mnogo prozora koji puštaju velike količine svetlosti u dom. Zanimljivo je i to što je ova doktorka kuću “vezala” za zemlju lancima, jer su je upozorili da je to mesto vetrovito pa su se plašili da joj vetar ne sruši kuću.

Mala kućica
foto: Printscreen/youtube/ Living Big In A Tiny House

Kuća se satoji od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, malog kupatila i kreveta podignutog iznad krova. Zidovi su beli, kuća je puna svetlosti i biljaka, a stropovi su drveni.

Mala kućica

foto: Printscreen/youtube/ Living Big In A Tiny House

Topla atmosfera isijava iz ove divne kućice, toliko da poželite da je kupite za sebe.

Pogledajte kako izgleda: