Džoni Keš i Džun Karter

Kada je Džoni Keš sreo Džun Karter oboje su bili u braku, međutim to ih nije sprečilo da se oboje zaljube na prvi pogled. Slučajno su se susreli pre njegovog prvog izlaska na scenu, sudarili su se u prolazu i njena haljina se zakačila za njegovu gitaru. Kada ju je voditelj pozvao da izađe na scenu ona je povikala kako ne može jer ju je Džoni Keš prikovao svojom gitarom, iscepala je komad tkanine i izjurila na scenu. Ovaj simpatični „incident“ bio mu je dovoljan da se zainteresuje za lepu i šarmantnu Džun. Koja je vladala scenom, jer na njoj bila od detinjstva. Džoni Keš je zaprosio Džun 40 puta, ali ona je svaki put odbijala, sve dok svoj život ne dovede u red (imao je problem sa drogom i alkoholom). Nakon odvikavanja prvi sledeći nastup bio je sa Karterima i tada je ponovo zaprosio Džun i to na koncertu pred publikom, usred pesme je stao sa pevanjem i rekao je da neće nastaviti ako ne pristane i ona je pristala. Godinu dana kasnije su se venčali. Tada su krenule bolje godine za njega kako privatno tako i za njegovu karijeru. Dobio je sina sa Džun i to dete ih je oboje veoma usrećilo. U već poznim godinama napisao joj je i jedno pismo.

Pismo koje je Džoni Keš napisao svojoj ženi Džun za njen 65. rođendan

“Srećan rođendan, princezo. Ostarili smo zajedno i navikli smo jedno na drugo. Isto razmišljamo. Čitamo jedno drugom misli. Znamo šta jedno drugo želi bez pitanja. Ponekad jedno drugom malo idemo na živce. Možda se ponekad uzimamo zdravo za gotovo.

Ali, s vremena na vreme, baš kao danas, razmišljam o svemu i postaje mi jasno koliko sam srećan što život delim sa najboljom ženom koju sam upoznao. Još uvek me fasciniraš i inspirišeš. Tvoj uticaj me čini boljim. Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kog postojim. Puno te volim.

Srećan rođendan, princezo”.

Džoni i Džun bili su zajedno punih 35 godina. U braku su bili sve do njene smrti u maju 2003. godine, dok je Džoni umro samo četiri meseca kasnije.
Preuzeto: Radioaktivni Komarac/FB

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments