Greškom poslala “ocu šestoro dece” sliku svoje haljine..

👉❤️ Nepoznata devojka je greškom poslala “ocu šestoro dece” sliku svoje haljine dok mu supruga nije bila kod kuće – nije očekivala ovakav odgovor!

Devojka nije imala pojma da je poslala sliku “ocu šestoro dece” niti da će njena objava postati senzacija te da će skupiti više od 175 000 šerovanja i gotovo 700 000 lajkova na Twitteru.

Društvene mreže, tačnije Twitter, često imaju loše konotacije kao mesto rađanja neprijateljstava i neugodnih komentara. Od politike do tračeva, teme koje se pojavljuju na Twitteru su beskonačne.

No, među svim tim ljudima koji potiču svađe i izražavaju mržnju iza ekrana svojih telefona, laptopovs, padova itd. postoji i nešto dobro koje se može pronaći na društvenim mrežama koje nisu baš na dobrom glasu.
Priča koju čete upravo pročitati je dokaz za to.

Sve je započelo greškom poslanom porukom – a završilo je donacijama u vrijednosti od preko 36 000 dolara za lečenje raka jednog četverogodišnjaka.

Naime…

Kada je Sydney, mlada devojka koja je kupovala haljinu, trebala dodatno mišljenje u vezi njene haljine, uslikala je nekoliko fotografija i poslala ih svom dečku kako bi dobila mišljenje – ili je samo mislila da ih je poslala dečku.

Ispalo je da je poruka stigla potpunom strancu Tonyju Woodsu. Iako se većina greškom poslanih poruka ignorira ili završi neugodnom razmenom “žao mi je” poruka, ovaj je otac šestoro dece poslao neočekivani odgovor:

“Vjerujem da je ova poruka namenjena nekom drugom”, započeo je te je poslao sliku svoje dece koja drže podignute palčeve.
“Moja supruga nije kod kuće tako da je nisam uspeo pitati za mišljenje”, dodao je, “No deca misle da izgledaš predivno u toj haljini! Definitivno je trebaš uzeti.”

Simpatično, zar ne? Međutim priča se ovde ne završava.

Iznenađena i zabavljena odgovorom potpunog stranca, Sydneyina prijateljica je ovu poruku objavila na Twitteru očekujući nekoliko simpatičnih komentara svojih prijatelja.
Međutim, nije imala pojma da će njena objava postati senzacija te da će bşti više od 175 000 puta šerovana i dobiti skoro 700 000 lajkova na Twitteru.
Vesti o nenadanoj slavi su brzo došle i do Tonyja koji je odgovorio porukom upućenom svom sinu Kaizleru, detetu koje nije bilo na poslanoj slici.

“Ćao. Upravo ste proslavili moju decu na Twitteru”, napisao je, “Moj drugi najmlađi sin (koji nije na slici jer je bio na hemoterapiji), ima Facebook stranicu namenjenu za podršku u njegovoj borbi protiv Leukemije te je jedna od osoba koja se moli za njega prepoznala decu na ovoj slici. Takođe, moja se supruga složila da haljina izgleda odlično. Bog vas blagoslovio.”

Kao odgovor, jedan ovom porukom inspirisani Twitter korisnik je napisao: “Nadam se da će Twitter donieti nešto dobra. Ispod je link za GoFundMe za Kaizlerovo lečenje. Kaizlera nema na slici, idemo lajkovati i za njega.”

Tako da je Tony objavio i Kaizlerovu fotografiju.

I šerovanjen njegove fotografihe Twitter je učinio mnogo dobra ovoj porodici.

Od kada je objava postala javna, 9. marta, do danas je Kaizlerov račun na GoFundMe postao bogatiji za 36 000 dolara, te je prešao ciljanu svotu od 10 000 dolara.

Ne treba ni reći da su Woodsi ostali bez reči zbog dobrote koju su im pokazali potpuno nepoznati ljudi.

“Dobrota i velikodušnost Twittera i drugih stranica dovela je do toga da smo ispunili naš novčani cilj još sinoć”, napisao je Tony sa zahvalnošću, “Ne mogu vam se dovoljno zahvaliti. U ovom više nego potrebnom momentu će nam vaša dobrota neizmerno pomoći”. 👏🙏❤️

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gate io hesap silme
11 months ago

This article opened my eyes, I can feel your mood, your thoughts, it seems very wonderful. I hope to see more articles like this. thanks for sharing.