Kada je Alison Feliks zatrudnela…

Kada je Alison Feliks zatrudnela, Nike joj je ponudio 70% manje od njenog ugovora zbog trudnoće. Nakon što joj je rečeno „Znaj svoje mesto i beži“, Feliks je napustila Nike i stvorila sopstveni brend patika za sportiste poput nje 👟„Saish“.

Tada je Alison Feliks podelila „moćnu” sliku (2018.) – crno-belu, olimpijska sportistkinja se pojavljuje sa 9 olimpijskih medalja koje je do tada imala. Ali pažljiviji pogled otkriva ožiljak na abdomenu sportiste. To je ožiljak carskog reza od hitnog porođaja njene ćerke, Kamrin, koja sada ima dve godine.

Alison je ponovo podelila sliku (zajedno sa video snimkom), ubrzo nakon što je postala najodlikovanija žena u istoriji olimpijske atletike nakon što je osvojila bronzu u trci na 400 metara, svoju 10. olimpijsku medalju. „ZNAM SVOJE MESTO“, napisala je ona na Instagramu. „I to je u mojim patikama.

„Svo moje iskustvo majke, podizanja ćerke, pomoglo mi je da pokažem svog pravog konkurenta: nejednakost. Evo me, koristeći svoj glas da stvorim promenu za nas kao žene i za nas kao majke i za sve žene koje žele da budu majke… 🌍

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments