Kristina ima samo 24 godine i 22 deteta

Kristina ima samo 24 godine i 22 deteta: Troši 5000 evra nedeljno na osnovne potrepštine za decu i dadilje

Jedna mlada Ruskinja je odlučila da postane majka sa svega 17 godina. Prvo dete je donela na svet prirodnim putem, ali ono što sigurno nije očekivala jeste da će majčinsto mnogo da joj se svidi. Danas ima 24 godine i čak 22 deteta, a kaže da ne planira da se zaustavi uskoro.

Kristina Ozturk je putem surogat majčinstvu postala majka čak 22 puta za 7 godina. Nakon što je prvi put otputovala iz svoje zemlje u Gruziju, gde je upoznala svog supruga Galipa, odlučila je da će da stvori jednu veliku porodicu sa njim.

Danas njih dvoje žive u Batumiju u Gruziji gde imaju 16 dadilja koje im pomažu da vode brigu o svojim mnogobrojnim potomcima. Po Kristininoj računici platila je oko 160.000 evra surogat majkama da bi imala ovoliko dece, a sva su rođena u razmaku od 18 meseci

  • Sanjala sam o ovome od detinjstva. Moj muž je takođe maštao o velikoj i srećnoj porodici. Nakon što smo se upoznali, počeli smo da sprovodimo snove u dela. Naš romantični odnos se promenio, a onda i ceo naš život. Ne znam da li ćemo biti najveća porodica na svetu, ali sigurno je da ćemo biti najsrećnija – rekla je Kristina za Fabulous.

Ne oseća da je išta propustila time što je dobila decu preko surogata i uzbuđena je kada vidi koliko još dece može da doda. 👩🏼😲🌍

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments