Saliha Mašić

BRAVO BRAVO BRAVO 👏👏👏

U humanitarnoj akciji koju je sama osmislila i provela, Saliha Mašić iz Sanskog Mosta, inače majka sina i ćerke s poteškoćama u razvoju, prikupila je značajnu humanitarnu pomoć namenjenu štićenicima Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne dece i omladine u Pazariću, kod Sarajeva.

Ona je pre nekoliko sedmica došla na ideju da na ulicama Sanskog Mosta prodajom upaljača i olovki, prikupi neophodna novčana sredstva kako bi kupila novogodišnje paketiće i druge potrepštine.

Inače, njena kćerka Sunita je već dugi niz godina smeštena u pomenutom zavodu.

“Namera mi je bila da kupim poklone sa slatkišima i uručim ih deci i omladini i tako ih obradujem za novogodišnje praznike. Često posećujem ćerku i druge štićenike, pa znam koliko im znači i najmanji znak pažnje i ljubavi. Sigurna sam da će ih ovo mnogo obradovati”, kaže Mašićeva. ❤️🌍

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
token woop
1 year ago

Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I'll keep an eye out for your answers.

тегн binance акаунты

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.info/kz/join?ref=DB40ITMB