Ako ne znate 🙂

“Kažu da svaki dan moramo pojesti jednu jabuku, a i jednu bananu… radi kalija..
i naranču zbog vitamina C.
I obavezno popiti jednu šalicu zelenog čaja (bez šećera za prevenciju dijabetesa) kao i za smanjenje masnoće u krvi…
Svakoga dana moramo popiti dvije litre vode (da, i poslije je ispiškiti, što udvostručuje vrijeme koje smo do sada provodili u WC-u).
Svakoga dana treba uzeti barem jedan Bioaktiv ili jedan jogurt da bismo imali sve dobre bakterije, za koje nitko ne zna što su točno, ali ako se ne opskrbiš s barem milijun i po tih bakterija, vidjet ćeš vraga.
Svakoga dana jedan aspirin za prevenciju infarkta i jedna čaša crnog vina, također protiv infarkta. I jednu čašu bijelog, za nervni sustav? I jednu čašu piva… ne mogu se sjetiti za što? Ako ih popiješ odjednom, možeš dobiti moždani udar, ali ne sekiraj se, nećeš ni primjetiti.
Potrebno je 4 do 6 dnevnih obroka, laganih, s tim da ne smiješ zaboraviti žvakati svaki zalogaj 42 puta. Tako da ti samo za jelo treba 5 sati…
E da, iza svakog jela trebalo bi oprati zube, tako da zube treba oprati i poslije jabuke, poslije bioaktiva, poslije banane, poslije… i tako sve dok imaš zube u ustima, s tim da ne zaboraviš zubni konac, masažu desni i ispiranje vodicom za usta.
Bilo bi dobro urediti kupatilo de banjo, možda staviti unutra CD player ili TV, jer s obzirom na pišanje, na kakanje i zube, provest ćeš puno, puno vremena unutra.
Treba spavati 8 sati i raditi preko 8 sati, plus 5 za jelo, to je 21. Ostaje ti 3 sata, ako nije gužva u prometu..
Prema statistikama, TV se gleda prosječno 3 sata dnevno. Sada se to više ne može, jer svakoga dana treba hodati najmanje pola sata (savjet: nakon 15 min kreni natrag jer ako ne, pola sata postaje cijeli sat).
Treba njegovati prijateljstva, jer su poput biljaka, treba ih održavati svakodnevno.
Seksati se treba svaki dan, ali bez upadanja u rutinu: treba biti inovativan, kreativan i iznova osvajati. Za sve ovo treba vremena.
Treba imati vremena i za dodir s prirodom, pranje poda-suđa-rublja, da ne govorimo o tome što sve treba ako imaš kućnog ljubimca ili djecu…
Računica kaže da je za sve to potrebno minimalno 29 sati. Jedina mogućnost koja se nameće je raditi nekoliko stvari istovremeno: Npr: tuširaj se hladnom vodom i drži usta otvorena… tako ćeš popiti 2 litre vode. Dok izlaziš iz kupatila sa četkicom za zube u ustima, istovremeno se seksaj s partnerom koji istovremeno gleda TV i čita novine dok ti pereš pod. Ostala ti je jedna ruka slobodna? Nazovi prijatelje! I rodbinu! Popij vino
(nakon razgovora s rodbinom će ti trebati).
Ako ti je ostalo dvije slobodne minute, pošalji ovu poruku svojim prijateljima
(koje treba pazit kao biljke) dok jedeš žlicu meda, koja je vrlo korisna.
Sada vas pozdravljam, jer između jabuke, jogurta, crnog vina, prve litre vode i trećeg obroka s dnevnom pravilno izbalansiranom dozom bogami draga ne znam više što prvo trebam, ali moram hitno piškiti…”

😉👋😀

(preuzeto, ako neko zna ko je autor, rado ćemo ga potpisati)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments